Cunit

Activitats

Agenda d’esdeveniments

Filtre d’esdeveniments

Si prefereix fer un filtrat d’esdeveniments, té l’opció de mostrar-los per proximitat (esdeveniments del mes actual) o en funció del mes que prefereixi. També podrà fer un filtrat per categoria.

Glossari

Li ajudem a comprendre millor els termes relacionats amb la nostra localitat.

Glossari
V Concerts musicals

2017  JUL

1

Cultura


V Concerts musicals “Nits de Glòria"

Sota el nom Nits de Glòria, s’interpreta el cicle musical a la Masia Glòria durant el mes de juliol i d´agost. L´entrada és gratuïta i l´aforament és limitat.

 


Clicle música angle

2017  JUL

 

Cultura


Clicle música anglesa

Concerts de música anglesa durant els mesos de juny i juliol. Tots els grups actuaran a la Plaça de Catalunya. 

 


Inaguració Fira d'A

2017  JUL

1

Comerç


Inaguració Fira d'Artesania

Dissabte 1 de juliol a les 19.30 h Inaguració de la Fira d'Artesania al passeig marítim. Amb motiu d'aquest acte hi haurà l'actuació del grup de gospel Barcelona i desprès un refrigeri per als assistents.


Fira d'artesania 201

2017  JUL

1

Comerç


Fira d'artesania 2017 al Passeig Marítim

Aquest esdeveniment es celebrarà el dissabte 24 de juny, els divendres i dissabtes del mes de juliol i agost, i el divendres 1 i dissabte 2 de setembre de 18h a 24h, a la zona del passeig marítim entre l'avinguda Juli César i el carrer de les Sorres. 

L'objecte d'aquesta activitat és la dinamització del passeig marítim, contribuir a la promoció del teixit comercial i donar a conèixer el productes artesans.

La fira acollirà unes 30 parades de productes diversos com: joieria, bijuteria, teixits, calçat, escultures, sabons naturals, minerals, vidre, complements d'acer, productes de fusta, alimentació variada, com ara coques, olis, mel, embotits, formatges, pastisseria,..A més, s'organitzaran tallers i demostracions d'oficis que els propis paradistes oferiran als visitants de la fira.


Rua Dançando  Pened

2017  JUL

 

Festes


Rua Dançando Penedès Marítim.

Cada estiu es recupera el carnaval amb  La Rua d’estiu “Dançando al Penedès Marítim” a càrrec de la Coordinadora de Colles del Carnaval de Cunit . La Rua d´estiu està  inclosa dins de tots els esdeveniments  del Carnaval i es vol  diferenciar del Carnaval per això  tindrà un recorregut i horari especial.

La Rua “Dançando al Penedès Marítim” surt de la Rambla del Prat i cap al Passeig Marítim, ampliant el seu recorregut per l’Avinguda de Tarragona fins a l’Avinguda Mediterrània, a tocar de Calafell. És un recorregut molt atractiu que omplirà de música, balls i colors la zona de Prat de Cunit i el front litoral del municipi.


Activitats per a nen

2017  JUL

3

Cultura


Activitats per a nens i nenes estiu

Les activitats tindran lloc a l’oficina de turisme i a la Biblioteca Marta Mata.

A la Biblioteca es realitzaran les següents activitats:

  • Lectoescriptura per nens de 1r a 4rt primària. Els dilluns de juliol i agost d´11 a 13h.
  • Tallers i contes per l´estiu  tots els dimarts de juliol i agost a les 12h.  
  • Taller: Contes del món en les llengües del món. Els dijous de juliol i agost a les 12 h.

A l´Oficina de Turisme es realitzaran tallers de manualitats  pels infants:

  • Dimecres  i divendres d´11h a 12h.

Els nens i nenes hauran de venir acompanyats d´una persona adulta.

Inscripcions pels tallers a l´Oficina de Turisme 977 67 47 77


Classes de ball a la

2017  JUL

3

Esports


Classes de ball a la platja

Durant els mesos de juliol i l'agost  apendrem a ballar a la platja:

-  Dimecres. Platja nº 4 o de Cunit Centre. Zumba de 19’15h a 20’15h

-  Dijous. Platja nº 7 o Diagonal. Zumba de 19h a 20h

-  Divendres. Platja nº 3 o Valparaiso. Salsa bachata de 18’30h a 19’30h.

 Aquestes activitats són gratuïtes i no requereixen inscripció prèvia. 

 

 


Festa Major d'Estiu

2017  JUL

10

Festes


Festa Major d'Estiu

La Festa Major d’estiu es celebra en el segon cap de setmana de juliol, en honor al seu patró, Sant Cristòfol.

L’acte central és la missa de Sant Cristòfol que es realitza diumenge i, en acabar, la tradicional benedicció de vehicles de tot tipus.

Són quatre dies per a gaudir d’espectacles, música, concerts i manifestacions populars que conformen una festa que té en la participació en el seu element identificador que fa que els carrers i les places del poble siguin el punt de trobada de tots els cunitencs i cunitenques, així com de tots els visitants.

El cercavila de balls populars amb la participació de colles de cultura popular catalana, el correfoc amb els diables i del bestiari local són elements essencials i diferenciadors. La música tradicional catalana i la sardana  també tenen cabuda, junt amb la programació infantil del dilluns són els trets importants de la mateixa.

 


II  Food Truck Festi

2017  JUL

29

Gastronomia


II Food Truck Festival del Penedès Marítim

Les regidories de Turisme i Patrimoni, i Promoció Econòmica organitzen el primer I Food-Truck Festival, el qual  coincideix amb la finalització del recorregut de la Rua de Carnaval del nostre municipi. Els Food-Trucks o “camions de menjar”, nascuts originàriament a Estats Units i Canada, són vehicles d’estil vintage que es dediquen a l’elaboració i venda de menjar de qualitat, els quals ofereixen plats típics d’arreu del món. El I Food-Truck Festival tindrà lloc el divendres 28 de juliol a partir de les 18h i el dissabte 29 de juliol a partir de les 11hores, i estarà ubicat al Passeig Marítim amb l'av. la Font (esplanada davant RENFE). L'esdeveniment comptarà amb 10 vehicles amb degustació diversa, i estaran acompanyats amb una nodrida representació dels establiments comercials de Cunit.

 


VI Aquatló de Cunit

2017  JUL

29

Esports


VI Aquatló de Cunit

La VI Aquatló de Cunit s' organitza al passeig marítim davant de l'explanada de la RENFE a partir de les 10 h. 

Enguany, com a novetat hi haurà una cursa de categoria infantil.

Per a participar cal inscriure's prèviament a www.triatlo.org. Es recorda que hi poden participar tant esportistes federats com no federats. Per a obtenir més informació es poden adreçar  les consultes a transtriatlon@gmail.com

 

 

 

 


  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. Següent