Cunit

Activitats

Agenda d’esdeveniments

Filtre d’esdeveniments

Si prefereix fer un filtrat d’esdeveniments, té l’opció de mostrar-los per proximitat (esdeveniments del mes actual) o en funció del mes que prefereixi. També podrà fer un filtrat per categoria.

Glossari

Li ajudem a comprendre millor els termes relacionats amb la nostra localitat.

Glossari
Fira Divermercat

2018  MAR

24

Comerç


Fira Divermercat

Les regidories de Relacions Ciutadanes i Promoció Econòmica i Comerç organitzen, conjuntament, la primera edició de l'activitat DIVER-MERCAT, amb l'objectiu d'incorporar nous instruments de dinamització social, cultural i econòmica municipal.

La proposta es dirigeix cap a la producció artesanal de qualitat i proximitat, i la programació d’activitats de lleure, des d’activitats per a infants fins a les famílies.

Els productes susceptibles d’exposició i venda, com ara coques, pa, olis, mel, embotits, formatges, pastisseria, melmelades, envasats alimentaris, cervesa, vi, cava i licors, entre altres, conviuran amb productes no alimentaris: joieria, bijuteria, sabons naturals, minerals, vidre, fusta, acer, teixits, escultures, entre altres.

DiverMercat s’establirà un cop al mes al llarg de quatres mesos: 24 de febrer, 24 de març, 28 d’abril i 26 maig. El recinte firal es situa al terreny adjacent al Centre Cívic Cal Cego, carrer Ponent, 1 de Cunit.  


Boja Setmana del Com

2018  MAR

25

Comerç


Boja Setmana del Comerç

L' ajuntament amb l'Associació de Comerciants i les escoles de Cunit col·laboren en l’organització de la primera “gimcana comercial”.

El proper dilluns dia 19 i fins al diumenge dia 25 de març, 39 establiments comercials participen en la Boja Setmana del Comerç. A prop de 900 alumnes de les escoles SolCunit, Pompeu i Fabra i Els Cossetans participaran en una gimcana amb l’objectiu de trobar els errors dins els establiments. Una vegada completades les butlletes amb els 39 errors, es depositaran en les urnes col·locades en les tres escoles i participaran en un sorteig de tres entrades a  Port Aventura.


Campus Esportiu de P

2018  MAR

29

Esports


Campus Esportiu de Pasqua

Campus Esportiu de Pasqua als Joncs: 26,27,28 i 29 de març

Inscripcions obertes a partir del 26 de Febrer

Horari: 9:00 a les 13:00 hores

Possibitat d'acollida: 8:00 a 9:00 hores i de les 13:00 a les 14:00 hores.

Preus:

Abonats: 50 €.

No abonats: 80 €.

Acollida abonats per dia : 1€.

Acollida no abonats per dia: 3€.

Per més informació podeu trucar al telèfon: 977 15 92 66 

 

 


XXIV Certamen Litera

2018  ABR

23

Cultura


XXIV Certamen Literari "Alba Sant Jordi"

Ateneu Cultural Alba de Cunit organitza el XXIV Concurs Literari "Alba Sant Jordi". Les bases es poden demanar trucant al telèfons: 617392600 o 650468203 o a l'adreça electrònica: ateneuculturalalbadecunit@gmail.com, o recollir-les a l'Espai Associatiu de Cunit al c. Sant Joan número 4. 

 


Sant Jordi a Cunit

2018  ABR

23

Cultura


Sant Jordi a Cunit

La diada de Sant Jordi, patró de Catalunya, és una festa que amb els anys ha adquirit un to reinvindicatiu de la cultura catalana. Els carrers s'omplen de paradetes de venda de roses i llibres, símbols d'aquesta diada. A més, durant tot el mes d'abril, la Biblioteca Marta Mata organitza activitats culturals entorn als llibres i les roses.

 


Fira d'Abril

2018  ABR

27

Festes


Fira d'Abril

L'Ajuntament amb la col·laboració de les entitats andaluses de Cunit organitzen la Fira d'Abril per als dies 27 d'abril fins al 2 maig. 

Programa 2018


Cursa Penedès Marí

2018  MAI

 

Esports


Cursa Penedès Marítim

La cursa Penedès Marítim recorrerà la façana marítima de Cubelles i Cunit. Hi haurà dos recorreguts: 5K i 10K.

Es tracta d'un circuit urbà amb 0 desnivell i pocs girs, que et permetran aconseguir la teva millor marca, o gaudir del paisatge i l’ambient si t’inicies en el món de les curses.

Per inscripcions i informació consulteu el següent enllaç: www.cursapenedesmaritim.cat 


Fira Contraban

2018  MAI

19

Comerç


Fira Contraban

La Regidoria de Turisme i Patrimoni vol rendre homenatge al passat de Cunit amb la celebració de la  Fira del Constraban. Per recrear aquest episodi històric, al Nucli Antic de Cunit es presentarà una jornada  ambientada en aquesta època, amb personatges, testimonis i venda de productes típics de la comarca.  

 


3t Congrés Local Te

2018  MAI

24

Cultura


3t Congrés Local Tecnològic

EL LOCALTIC Cunit és un congrés local que pretén potenciar les aplicacions TIC als àmbits temàtics següents: la Innovació tecnològica aplicada, les Tecnologies de la Informació i de la Comunicació al servei del món públic i de l'oci tecnològic. Aquest congrés es desenvolupa entre: conferències, ponències, activitats, tallers amb participants i activitats d'oci, que aniran des de l'àmbit local fins a l'europeu i  empreses privades de divereses projeccions. També s'organitza un programa de taules rodones i ponències, diferent a la resta de congressos. 

Des de la regidoria de Tecnologies de la Informació i de la Comunicació de l'Ajuntament, el regidor Xavier Salvadó es mostra encoratjat i ple d'entusiasme, per encetar cada any segons les seves paraules: "una oportunitat sense igual per a dotar un municipi com el nostre d'activitats de gran valor afegit que, fins ara, no s'havia tingut oportunitat de potenciar".

L'assistència al LOCALTIC és gratuïta.


VI  Xarel•lada al

2018  JUN

30

Gastronomia


VI Xarel•lada al Penedès Marítim

La Xarel·lada és una jornada dedicada a conèixer les característiques del xarel·lo, que és la varietat de raïm més cultivada a la D.O. Penedès. Aquest esdeveniment és una iniciativa proposada per Carme García,  sommelier fincada a Cunit, i organitzada amb l’Ajuntament de Cunit. Durant tota la jornada es podrà gaudir de diferents esdeveniments. A partir de les 20h al passeig marítim nº 57, es posaran a la venda els tiquets per tastar xarel·los i tapes. El cost del tiquet és de 12 € i inclou 3 copes de vi, 2 tapes, 1 postre i una copa de regal. 

Aquest  esdeveniment es mostra de  promoció turística del territori del Penedès Marítim i dels productes de qualitat que ens dona la nostra terra.

Podeu veure el vídeo promocional a Cunit virtual.

 


  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. Següent