Cunit

Activitats

Agenda d’esdeveniments

Filtre d’esdeveniments

Si prefereix fer un filtrat d’esdeveniments, té l’opció de mostrar-los per proximitat (esdeveniments del mes actual) o en funció del mes que prefereixi. També podrà fer un filtrat per categoria.

Glossari

Li ajudem a comprendre millor els termes relacionats amb la nostra localitat.

Glossari
Castanyada

2017  OCT

31

Festes


Castanyada

L'ACEC amb la col·laboració del Ajuntament de Cunit organitzarà la Castanyada el dimarts 31 al nucli antic de les 20 a les 24 hores. Hi haura activitats per a tothom.  


Dia Internacional pe

2017  NOV

25

Cultura


Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència vers les Dones

El dia 25 de novembre entorn al Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència vers les Dones, per aquest motiu l'Ajuntament de Cunit organitza diverses activitats en suport aquest dia. 

 


Fira de Nadal

2017  DES

8

Festes


Fira de Nadal

Com cada any al desembre l'Associació de Comerciants i Empresaris Cunit organitza la Fira de Nadal  al Nucli Antic amb activitats per a tothom.

Programa de activitats  Fira de Nadal 2017:

 


Festa Major d’hive

2018  GEN

20

Festes


Festa Major d’hivern de Sant Sebastià

La Festa Major d’hivern es celebra el 20 de gener, en honor al seu segon patró, Sant Sebastià.

Tradicionalment, aquesta festa era en honor de les feines de la pagesia ja que Cunit havia estat un poble on els conreus eren part important de la seva vida diària i font de l’economia local.

És un dia per a gaudir de la festa i les manifestacions tradicionals com els balls populars, les sardanes i el ball de bastons.

Programació 2018:

 


El Mes del Xató

2018  FEB

 

Gastronomia


El Mes del Xató

Durant tot el mes de febrer  es realitzarà la segona edició del Mes del Xató als restaurants de Cunit i Cubelles. En aquesta  edició s'ha incrementat el nombre d'establiments participants, concretament hi ha 15 restaurants de Cubelles i 4 de Cunit, els quals presenten les ofertes gastronòmiques per a donar a conèixer un plat genuïnament propi de la zona: el Xató. 

Els restaurants participants a la campanya han elaborat un menú a preus assequibles, que oscil·len  al voltant dels 15€ (entre 14-18€).

La campanya manté l'incentiu dels sortejos de 19 sopars per a dues persones. Per acreditar aquesta assistència s’haurà d’omplir una paperetea de participació i valoració del Mes del Xató (les caselles amb els segells dels 2 restaurants) i es podrà lliurar a les oficines de Turisme de Cubelles o Turisme de Cunit o bé als restaurants participants.

Aquesta iniciativa es manté com a aposta de les regidories de Turisme de Cubelles i Cunit  amb una doble finalitat, d'una banda donar suport al sector de la restauració en temporada baixa i, per l’altra, potenciar la gastronomia com un dels actius turístics del Penedès Marítim.

Els restaurants del mes del Xató al Penedès Marítim.

CUBELLES:

 EL PEIXET. Passeig Marítim, 18

LA SALSETA. Carrer Major, 8

PIC & JAZZ El Celler. Carrer Jacint Verdaguer, 20

LA FONT. Carrer Sant Antoni, 4

EL RACÓ D’EN PINILLA. Carrer de la Creu, 4

HOSTAL DEL FOIX. Av. Catalunya, 14-16

EL GOURMET DE LA LEÑA. Carrer Victor Balaguer, 16

EL RACÓ DEL CORRAL D'EN CONA. Av. de Corral d'en Cona, 5

TMC. THE MAR CRISTINA. Passeig de la Mar Mediterrània, 2, local 9.

LE GOURMET. Passeig de la Mar Mediterrània, 2, local 7-8.

KBE KBO. Passeig de la Mar Mediterrània, 2, local 4.

LA FLAMITA. Passeig de la Marina, 15.

CAL TALA. Passeig de la Marina, 31-32

DI PIETRO Beach Club. Passeig de la Marina, 45

FERMIN'S. Passeig de la Marina, 54 

CUNIT 

LA RAMBLA. Rambla del Prat, 14

RODAVÍ. Empar Nadal, 22

RONSITO GASTROBAR COCTELERIA. Passeig Marítim, 7

BAR TRAVESAS CASA CARMIÑA DA CASTAÑEIRA. Passeig Marítim, 5


Carnaval

2018  FEB

13

Cultura


Carnaval

PROGRAMA D’ACTES DEL CARNAVAL DE CUNIT 2017

Setmana del 14 al 18 de febrer al matí visita del Rei de Carnaval als centres educatius de Cunit.

DISSABTE 18 DE FEBRER

Al Casal Municipal a partir de les 17.30h, presentació del Rei i la Reina del carnaval de Cunit 2017 (primera desfilada amb entrega de premi al guanyador del concurs infantil de cartells, segona desfilada a les 19.30h amb entrega de premi al guanyador del cartell de carnaval Cunit 2017 i la tercera a les 22,30).

DIJOUS GRAS 23 DE FEBRER

A partir de les 17h a la plaça del Casal, tallers infantils amb temàtica carnavalesca.

A partir de les 18h cercavila del Rei i la Reina del carnaval acompanyats de xaranga amb inici a la plaça del casal i final a la plaça del de la Vila i acabament amb el discurs poca-solta d’inici del carnaval 2017 per part del Rei.

DIVENDRES 24 DE FEBRER

Al pavelló municipal a partir de les 17.30h animació infantil i berenar.

A partir de les 22h al pavelló municipal, ball de carnaval per a tothom i a partir de les 23.30h concurs de coreografies presentat per Neus Gonzalez. Tot seguit, ball de disfresses amb el DJ Eric Lloret.

DISSABTE 25 DE FEBRER

Al matí per diferents places del casc antic de la població, exposició de carrosses de carnaval. A les 18.30 h Rua de Carnaval Cunit 2017 amb inici al c/de l’Estació i per diferents carrers de la població.

A partir de les 22.30h al pavelló municipal Els Joncs gran ball de carnaval amb festa “LO” amb els Dj’s Victor de la Torre i Neus Gonzalez”. Dj convidat Albert Kren de Kapital. En el decurs del ball es comunicarà els guanyadors de la rua.

DILLUNS 27 DE FEBRER

A partir de les 17h al pavelló municipal ball infantil de carnaval amb batalla de confeti i animació.

DIMECRES 1 MARÇ

A partir de les 17h, Rua del Dol pels carrers de la població amb acompanyament de la batucada i es llegirà el testament de la mort del Carnestoltes. Seguidament a la plaça de la Unió sardinada popular.

 

 


Sant Jordi a Cunit

2018  ABR

23

Cultura


Sant Jordi a Cunit

La diada de Sant Jordi, patró de Catalunya, és una festa que amb els anys ha adquirit un to reinvindicatiu de la cultura catalana. Els carrers s'omplen de paradetes de venda de roses i llibres, símbols d'aquesta diada. A més, durant tot el mes d'abril, la Biblioteca Marta Mata organitza activitats culturals entorn als llibres i les roses.

 


4t Congrés Local Te

2018  MAI

 

Cultura


4t Congrés Local Tecnològic

EL LOCALTIC Cunit és un congrés local que pretén potenciar les aplicacions TIC als àmbits temàtics següents: la Innovació tecnològica aplicada, les Tecnologies de la Informació i de la Comunicació al servei del món públic i de l'oci tecnològic. Aquest congrés es desenvolupa entre: conferències, ponències, activitats, tallers amb participants i activitats d'oci, que aniran des de l'àmbit local fins a l'europeu i  empreses privades de divereses projeccions. També s'organitza un programa de taules rodones i ponències, diferent a la resta de congressos. 

Des de la regidoria de Tecnologies de la Informació i de la Comunicació de l'Ajuntament, el regidor Xavier Salvadó es mostra encoratjat i ple d'entusiasme, per encetar cada any segons les seves paraules: "una oportunitat sense igual per a dotar un municipi com el nostre d'activitats de gran valor afegit que, fins ara, no s'havia tingut oportunitat de potenciar".

L'assistència al LOCALTIC és gratuïta.


Fira Contraban

2018  MAI

 

Comerç


Fira Contraban

La Regidoria de Turisme i Patrimoni vol rendre homenatge al passat de Cunit amb la celebració de la  Fira del Constraban. Per recrear aquest episodi històric, al Nucli Antic de Cunit es presentarà una jornada  ambientada en aquesta època, amb personatges, testimonis i venda de productes típics de la comarca.  

 


Cursa Penedès Marí

2018  MAI

 

Esports


Cursa Penedès Marítim

La cursa Penedès Marítim recorrerà la façana marítima de Cubelles i Cunit. Hi haurà dos recorreguts: 5K i 10K.

Es tracta d'un circuit urbà amb 0 desnivell i pocs girs, que et permetran aconseguir la teva millor marca, o gaudir del paisatge i l’ambient si t’inicies en el món de les curses.

Per inscripcions i informació consulteu el següent enllaç: www.cursapenedesmaritim.cat 


  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. Següent