Cunit

Activitats

Agenda d’esdeveniments

Filtre d’esdeveniments

Si prefereix fer un filtrat d’esdeveniments, té l’opció de mostrar-los per proximitat (esdeveniments del mes actual) o en funció del mes que prefereixi. També podrà fer un filtrat per categoria.

Glossari

Li ajudem a comprendre millor els termes relacionats amb la nostra localitat.

Glossari
VI  Xarel•lada al

2018  JUN

30

Gastronomia


VI Xarel•lada al Penedès Marítim

La Xarel·lada és una jornada dedicada a conèixer les característiques del xarel·lo, que és la varietat de raïm més cultivada a la D.O. Penedès. Aquest esdeveniment és una iniciativa proposada per Carme García,  sommelier fincada a Cunit, i organitzada amb l’Ajuntament de Cunit. Durant tota la jornada es podrà gaudir de diferents esdeveniments. A partir de les 20h al passeig marítim nº 57, es posaran a la venda els tiquets per tastar xarel·los i tapes. El cost del tiquet és de 12 € i inclou 3 copes de vi, 2 tapes, 1 postre i una copa de regal. 

Aquest  esdeveniment es mostra de  promoció turística del territori del Penedès Marítim i dels productes de qualitat que ens dona la nostra terra.

Podeu veure el vídeo promocional a Cunit virtual.

 


Fira d'artesania 201

2018  JUN

30

Comerç


Fira d'artesania 2018 al Passeig Marítim

Aquest esdeveniment es celebrar els divendres i dissabtes del mes de juliol i agost de 18h a 24h, a la zona del passeig marítim entre l'avinguda Juli César i el carrer de les Sorres. 

L'objecte d'aquesta activitat és la dinamització del passeig marítim, contribuir a la promoció del teixit comercial i donar a conèixer el productes artesans.

La fira acollirà unes 30 parades de productes diversos com: joieria, bijuteria, teixits, calçat, escultures, sabons naturals, minerals, vidre, complements d'acer, productes de fusta, alimentació variada, com ara coques, olis, mel, embotits, formatges, pastisseria,..A més, s'organitzaran tallers i demostracions d'oficis que els propis paradistes oferiran als visitants de la fira.


Activitats per a nen

2018  JUL

 

Cultura


Activitats per a nens i nenes estiu

Les activitats tindran lloc a l’Oficina de Turisme i a la Biblioteca Marta Mata.

Els mesos de juliol i agost, a la Biblioteca es realitzaran les següents activitats: 

  • Lectoescriptura per nens de 1r a 4rt primària. Els dilluns de les 11 a les 13h.
  • Tallers i contes per l'estiu  tots els dimarts de juliol i agost a les 12h.  
  • Taller: Contes del món en les llengües del món. Els dijous a  les 12 h.

A l´Oficina de Turisme es realitzaran tallers de manualitats  pels infants:

  • Dimecres  i divendres de les 11 a les 12h.

Els nens i nenes hauran de venir acompanyats d´una persona adulta.

Inscripcions pels tallers a l'Oficina de Turisme 977 67 47 77


Botigues obertes

2018  JUL

 

Comerç


Botigues obertes

Com cada estiu les botigues del nucli antic romandran obertes de les 21 a les 00 hores. Hi haurà activitats al carrer, màgia, oci i diversió per a tothom. Una nit shopping per gaudir comprant en el millor escenari.


VII Aquatló de Cuni

2018  JUL

 

Esports


VII Aquatló de Cunit

La VII Aquatló de Cunit s' organitza al passeig marítim davant de l'explanada de la RENFE . 

 

 

 

 

 


Classes de ball a la

2018  JUL

2

Esports


Classes de ball a la platja

Durant els mesos de juliol i l'agost  apendrem a ballar a la platja:

- Platja nº 4 o de Cunit Centre: Zumba.

- Platja nº 7 o Diagonal: Zumba 

- Platja nº 3 o Valparaiso: Salsa bachata.

 Aquestes activitats són gratuïtes i no requereixen inscripció prèvia. 

 

 


Concerts musicals

2018  JUL

7

Cultura


Concerts musicals “Nits de Glòria"

Sota el nom Nits de Glòria, s’interpreta el cicle musical a la Masia Glòria durant el mes d'agost. L'entrada és gratuïta i l'aforament és limitat.

 


Rutes històriques p

2018  JUL

7

Cultura


Rutes històriques pel municipi

Les rutes per conéixer la història de Cunit els dissabtes de juliol i agost. Aquestes rutes són guiades i gratuites. Hora de sortida: 19h  i punt de de sortida: Oficina de Turisme de Cunit al c/Francesc Macià 3.  

 

 


Festa Major d'Estiu

2018  JUL

7

Festes


Festa Major d'Estiu

La Festa Major d’estiu es celebra en el segon cap de setmana de juliol, en honor al seu patró, Sant Cristòfol.

L’acte central és la missa de Sant Cristòfol que es realitza diumenge i, en acabar, la tradicional benedicció de vehicles de tot tipus.

Són quatre dies per a gaudir d’espectacles, música, concerts i manifestacions populars que conformen una festa que té en la participació en el seu element identificador que fa que els carrers i les places del poble siguin el punt de trobada de tots els cunitencs i cunitenques, així com de tots els visitants.

El cercavila de balls populars amb la participació de colles de cultura popular catalana, el correfoc amb els diables i del bestiari local són elements essencials i diferenciadors. La música tradicional catalana i la sardana  també tenen cabuda, junt amb la programació infantil del dilluns són els trets importants de la mateixa.

 


III Food Truck Festi

2018  JUL

27

Gastronomia


III Food Truck Festival del Penedès Marítim

Les regidories de Turisme i Patrimoni i Promoció Econòmica organitzen el II Food-Truck Festival. Els Food-Trucks o “camions de menjar”, nascuts originàriament a Estats Units i Canada, són vehicles d’estil  vintage que es dediquen a l’elaboració i venda de menjar de qualitat, els quals ofereixen plats típics d’arreu del món. La concentració estarà ubicada al Passeig Marítim amb l'av. la Font (esplanada davant RENFE). L'esdeveniment comptarà amb vehicles amb degustació diversa, i estaran acompanyats amb els establiments comercials de Cunit. 

Programació 2018:

 


  1. 1
  2. 2
  3. Següent