Cunit

Aviso legal

Agenda d’activitats

Volem que tu també formis part de Cunit. I que Cunit sigui part de tu.

Veure l’agenda

Darreres notícies

13/05 Posa't la Gorra a Portaventura.
L'Oficina de Turisme col·labora en la venda de gorres de la campanya "Posa't la Gorra" de l'AFANOC, que es celebra el dissabte 12 de maig a Portaventura ...
01/07 Viu l´estiu 2017.
Descarrega't la revista de les activitats de Festa Major i de tot l'estiu. ...
22/05 Inscripció Fira d'Artesans 2017.
S'obre el període d'inscripcions per participar a la Fira d'Artesans. ...
veure més notícies

Avís legal per als usuaris d'aquest lloc web

El Ajuntament de Cunit us informa que l'accés i ús de la nostra pàgina web és subjecte a les presents condicions d'ús, i us recomanem que llegiu atentament les presents condicions d'ús, ja que el fet d'accedir i utilitzar aquestes pàgines implica la seva acceptació.

L'usuari es compromet a utlitzar la pàgina web amb conformitat amb la llei, el present avís legal, reglaments i instruccions que posem en el seu coneixement, així com la moral, els bons costums generalment acceptats i l'ordre públic.

Ley 34/2002 de Servicios de la Sociedad de la Información y el Comercio Electrónico en España (LSSICE).

El lloc web que vostè visita és propietat de l’Ajuntament de Cunit amb NIF P-4305200J, amb domicili a 43881 Cunit, Carrer Major, 12. L'adreça de correu electrònic per a contacte sobre temes legals relacionats amb aquest web és ajuntament@cunit.org

L’Ajuntament de Cunit pot prestar serveis telemàtics en línia i rebre o enviar informació via correu electrònic des del servidor amb domini turismecunit.org, per la qual cosa posem en el seu coneixement que els serveis de la societat de la informació no poden atemptar contra els principis legals d'aplicació general i específica a Espanya. L’Ajuntament de Cunit defensa aquests principis i en compliment de l'esmentada llei estem obligats a col•laborar amb els òrgans competents de l'Estat que ordenin que s'aturi el servei.

De la mateixa manera, l'informem que l'spamming, o tramesa de correu no sol•licitat de manera massiva és prohibit en l'esmentada llei i que a l’Ajuntament de Cunit, seguim una política de 'permission marketing', per la qual cosa sol•licitem el seu consentiment respecte a les Comunicacions Comercials per via electrònica que puguem enviar-li. Posem en el seu coneixement, de conformitat amb allò que estableix la LSSICE en els seus articles 20 i 21, que les dades que vostè ens faciliti les utilitzarem per a enviar-li comunicacions comercials sobre els nostres productes i serveis que puguin ser del seu interès, acció per a la qual entenem que ens dóna el seu consentiment, comunicacions que farà de l’Ajuntament de Cunit directament sense perjudici del dret que vostè té de revocar en qualsevol moment el consentiment prestat per a la recepció de comunicacions comercials, dirigint-se per escrit a l'adreça més amunt indicada i/o utilitzant els sistemes d'alta i baixa automàtica de registres de la nostra base de dades de subscriptors de rebuda d'informació tècnica i/o comercial.

Propietat intel•lectual

El codi font és propietat intel•lectual de [Q]interactiva, amb dret d'ús per part de de l’Ajuntament de Cunit. El logotip i els textos, els dissenys gràfics i les animacions , informació i continguts, que es recullen al web http://www.turismecunit.org son propietat intel•lectual de de l’Ajuntament de Cunit i no se'n permet la reproducció total o parcial d'aquest web, ni el seu tractament informàtic, la seva distribució, difusió, modificació, transformació o descompil•lació, sense el permís previ i per escrit de l’Ajuntament de Cunit o dels propietaris dels aplicatius.

L'usuari, únicament i exclussiva pot utilitzar el material que apareixi en aquest web per al seu ús personal i privat, i queda prohibit el seu ús amb finalitats comercials o per a incórrer en activitats il•lícites. Tots els drets derivats de la propietat intel•lectual estan expressament reservats per l’Ajuntament de Cunit o pels propietaris dels aplicatius.

Protecció de dades personals

Les dades personals que es recullen i envien als formularis de contractació/contacte del web de l’Ajuntament de Cunit seran objecte de tractament manual i/o automàtic, s'incorporaran als corresponents fitxers la titularitat dels quals correspon a de l’Ajuntament de Cunit i alguns d'ells romandran al servidor.

La recollida i tractament de les dades personals té com a finalitat la comunicació d'informació que en cada cas es demani a l’Ajuntament de Cunit així com la gestió, administració i informació que l'usuari decideixi demanar.