Cunit

Missatge del Regidor

Cunit, platges del Penedès

Contacte

Si estàs pensant en venir a Cunit i necessites més informació, posa’t en contacte amb la nostra Oficina de Turisme:

Darreres notícies

13/05 Posa't la Gorra a Portaventura.
L'Oficina de Turisme col·labora en la venda de gorres de la campanya "Posa't la Gorra" de l'AFANOC, que es celebra el dissabte 12 de maig a Portaventura ...
01/07 Viu l´estiu 2017.
Descarrega't la revista de les activitats de Festa Major i de tot l'estiu. ...
22/05 Inscripció Fira d'Artesans 2017.
S'obre el període d'inscripcions per participar a la Fira d'Artesans. ...
veure més notícies

Missatge del Regidor de Turisme

Missatge del Regidor de Turisme

Benvinguts i benvingudes a Cunit

Primer de tot voldria agrair la vostra consulta al portal turístic de Cunit. Aquesta és una eina molt important per fer-nos conèixer arreu i és per això que des d’aquesta web posem el màxim d’informació possible perquè us feu una idea del que és Cunit i on ens trobem.

El portal turístic de Cunit permet fer-se una idea de l’oferta turística del nostre municipi. Des del turisme actiu (senderisme, BTT, nordic walking...), al turisme patrimonial (restes arqueològiques, masies dels segles passats, cova neolítica, castell, església...) passant per les nostres fabuloses platges ideals per a famílies, joves i tothom que vulgui gaudir d’aigües clares i sorra fina.

Des d’aquest any 2012 ens hem posat d’acord amb el municipi veí de Cubelles per tal de promocionar-nos conjuntament en temes de promoció territorial i turística amb l’eslògan del “Penedès Marítim”.

El Penedès Marítim és un eslògan que ens ha de permetre posar en valor el nostre territori i els nostres municipis per tal de poder donar una oferta turística més articulada i de major qualitat. Volem contextualitzar els dos municipis amb la regió de la que formem part, articulant-se amb l’oferta turística dels dos grans pols turístics de la zona; la Costa de Barcelona i la Costa Daurada.

És per això que us convido a fer un primer “viatge” per aquesta web i que posteriorment us animeu a visitar el nostre municipi i el Penedès Marítim.